יום חמישי, 26 ביולי 2012

פסטו ירוק לעד








הרבה שנים אני מכינה פסטו אך כבר לאחר שעה הפסטו משנה צבע
והנה באחד מטיולי הרבים באתרי אוכל איטלקיים גיליתי את הפטנט 
הצבע הירוק של הפסטו שלא שוטפים את עלי הבזיליקום אלא מנגבים אותם במגבת לחה
ועוד אין צורך להפריד את העלים מהגבעול  קוצצים גם את הגבעול.
קערת עלי בזיליקום טריים
חופן צנוברים מטוגנים ללא שמן
1 שן שום
1/2 כוס שמן
חופן פרמיז'נו או פקורינו
מלח לפי הטעם
את כל המצרכים יחד קוצצים במעבד מזון.
שומרים בצנצנת  מעוקרת
טעים על פרוסת לחם ,סלט פסטה , ברטבים שונים של פסטה, בתוך מאפים, אפילו ברוטב לבשר…


אין תגובות: