לנשנש ללא ייסורי מצפון
תורמוס הוא קייטניה, עשירה מאוד בחלבון, ויטמינים מקבוצת B מינרלים שונים כגון ברזל, סידן אבץ ועוד..
100 תורמוס ג"ר 116 קלוריות לעומת בוטנים 585
שומנים ב100 ג"ר תורמוס 2.92 בבוטנים49.66
התורמוס על כן יכול לבוא כנשנוש כיפי כשמתחשק משהו מלוח .
אופן ההכנה
1. משרים תורמוס יבש למשך 12 שעות
2. מבשלים בסיר לחץ עם מכסה פתוח 15-20 דק
3. שופכים את המים ושוטפים את התורמוס תחת זרם המים
4. מחזירים לסיר לחץ מרגע שהשסתום עולה חצי שעה.פותחים את סיר הלחץ ובודקים אם רך.
5. מעבירים את התורמוס עם מי הבישול לצנצנת זכוכית אם חסר מוסיפים עד כיסוי
8. מוסיפים מלח בנדיבות, סוגרים את מכסה הצנצנת ומנערים מעט
9. שומרים במקרר ואוכלים מתי שמתחשק.
אל תכניסו את היד לצנצנת הוציאו בכף את הכמות הרצויה.
|
יום שלישי, 15 במרץ 2016
תורמוס נשנוש ללא יסורי מצפון
תוויות:
הבלוג של רחל,
מלוחים,
קטניות,
רחל מזרחי,
תורמוס,
rachel mizrahe
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תגובה 1:
יצא נהדר תודה🌹
הוסף רשומת תגובה