בקשו ממני תבשיל לקורקבנים,ושעועית צהובה
בפוסט הבא אכתוב על השעועית הצהובה.
1 ק"ג קורקבנים,לשטוף אותם ולעבור על כל קורקבן לבדוק אם הוא נקי עד הסוף
לפעמים נשאר קרום ,שיש להוציאו כי הוא ישאר קשה,
להרתיח את הקורקבנים במים לשטוף ,לחזור על פעולה זו לפחות 3 פעמים
פעולה זו מקטינה את המליחות הרבה.
לטגן בצל , להוסיף את הקורקבנים, 2 כוסות מים,
פלפל שחור גרוס, כפית פפריקה מתוקה,רבע כפית כורכם, רבע כפית פטרוזיליה יבשה,
מרגע שהשסתום עולה לבשל חצי שעה, לפתוח לבדוק ,לפעמים יש צורך ליותר מחצי שעה,
טעים מאוד בתוספת אורז,פירה, שעועית ירוקה או צהובה,
אימי ז"ל היתה מכינה קורקבנים על מצה של בצק עלים בתור מנה ראשונה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה