מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי שהולך עם הכל
מצרכים:
צרור פטרוזיליה
( צרור כוסברה)
4 שיני שום
בצל סגול קלוף וחתוך גס
1/2 פלפל אדום (גמבה) חתוכה
מעט צילי חריף (לפי הטעם)
( חופן עלי אורגנו טריים)
כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
2 כפות חומץ יין או חומץ חומץ בלסמיאורז (אפשר גם חומץ רגיל)
מלח / פלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה: טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון טחינה גסה, מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים במקרר.
מגישים לצד עופות/בשרים/דגים על האש.
מומלץ להכין לפחות שבוע מראש שכל הטעמים יפתחו.
אפשר להגיש כמובן לצד ירקות, להוסיף לכריך ולהשתמש כמטבל הורס כמעט לצד כל מנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה