אמנון גיסי הוא שף בנפשו פינק אותנו בחצילים כבושים,למרות שאיני אוהבת הרבה שום
השום משתלב נהדר עם החציל.
החודש אפשר למצוא בשווקים את חצילים קטנים אדומים המתאימים להחמצה .
מצרכים
חצילים קטנים אדומים
שום
פלפל ירוק חריף
חומץ
מלח
אופן ההכנה
לחתוך את ראש החציל,לעשות חריץ לא עד סוף החציל
להרתיח מים +חומץ+מלח לטעום להוסיף את החצילים
לשים מעליהם צלחת כדי שכולם יהיו בתוך המים ולכסות במכסה.
לבשל כ10 דקות תלוי בכמות ,לא לבשל יותר מידי כי אז הקליפה נפרדת מהחציל
לבדוק מידי פעם, ברגע שקצת התרככו להוציא את החצילים ולקרר אותם. לזרוק את מיי הבישול.
במגימיקס לקצוץ ב4 5 פולסים את השום והפלפל חריף
למלא את החציל לסדר בקופסא או צנצנת.
להרתיח מים עם מלח עד שהמלח נמס להוסיף חומץ ולטעום
לכסות את החצילים ,אחרי יומיים החצילים מוכנים.
אמנון מקווה שכתבתי נכון מקבלת הארות והערות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה