מצרכים
1 עוף ללא עור מחולק למנות
3 בצלים בינוניים
2 ענפים של רוזמרי
מלח גס
2 קופסאות פטריות טריות
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לחצי
2 כפות שמן קנולה
כפית סוכר חום
אופן ההכנה
לשמן את תחתית הסיר לסדר בשכבה אחת .בצל חתוך גס
להמליח במלח גס,וכפית סוכר חום
לסדר את חלקי העוף על הבצל,להמליח את העוף במלח גס להוסיף את הרוזמרי
לבשל על אש בינונית חצי שעה
להוסיף מים חמים ,פטריות ותפוח אדמה
לכסות במכסה ולבשל עוד חצי שעה
להוריד את המכסה ולבשל עוד רבע שעה


4 תגובות:
אני ממש מתוכנן לדון לכתוב את הבלוג שלך היא מציאותית להפליא. אני בוחר לשמוע משהו חדש לגמרי עם זה על חשבון של ממש לספק את אתר זהות בתוך ארה"ב במהלך שלי בעניין הזה כל כך לעזור הספציפי הזה? הרבה של כולם. הייתי מסוגל להסתכל טוב על הנושא פלוס הבחינו מספר רב של בלוגים אבל בניגוד לכך. תודה לך על גילוי כל כך הרבה בתוך האתר שלך.
אתה בהחלט יש כמה דעות נעימה ונוף. הבלוג שלך מספק מבט חדש על הנושא.
אתה בהחלט יכול לראות את ההתלהבות שלך בעבודה אתה כותב. העולם התקוות סופרים נלהב עוד יותר כמוך שלא מפחדים להגיד מה שהם מאמינים. תמיד אחרי הלב.
אני באמת אוהב לך אורחים פרסום בבלוג שלך
הוסף רשומת תגובה