דלת פחמימות, ללא גלוטן,
ללא סוכר וללא ממתיק, במתיקות מעודנת,
יבשים:
2 כוסות קמח שקדים
חצי כוס אגוזי פקאן או מלך קצוצים גס
2 כפות קוקוס טחון
1 כפית קינמון טחון
חצי כפית סודה לשתיה, ללא אלומיניום
רטובים:
2 ביצים בגודל L
קורט מלח הימלאייה ורוד דק
רבע כוס שמן זית עדין
2 תפוחים מגוררים בפומפיה גסה
אופן ההכנה:
בקערה קטנה לערבב את היבשים
בקערה גדולה מערבבים היטב את הרטובים
להעביר את היבשים לקערת הרטובים ולערבב היטב
להכין כדורים להניח בתבנית ולמעוך באמצע עם אצבע,
לאפות בתנור בטמפ' 160°C, במצב טורבו
במשך 30-35 דקות, עד שהעוגיות תפוחות,
שחומים מעט, וקיסם יוצא יבש.
תהנו, לבריאות💪💜
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה