תעוד כל המתכונים שלי ושל אימי ז"ל, במיוחד אוכל בולגרי ועו.
מי שמכין פעם ראשונה כדאי להכין חצי כמות.בצק:1 ק"ג קמח2 כוס סוכר340ג"ר חמאה2 ביצים2 אבקת אפייה1 כוס חלב2 סוכר ונילמילויכוס מים1 לימון סחוט2 כוסות סוכרלהרתיח את כל החומריםברגע שמתחיל לרתוח להוסיףקליפת לימון מגורד מלימון אחד4 כפות פרורי לחם400 ג"ר אגוזים קצוצים דקלהוריד מהאש רק שמתחיל לבעבע ולהדבק בתחתיתלקרר את המילוי לחלוטיןציפוי100 ג"ר שומשום+ביצה מעורבבת עם מעט מיםאופן ההכנהלחלק את הבצק ל12כדוריםכל כדור לפתוח ולחלק ל8 משולשים לשים כפית מילוי לגלגל כמו קרואסון.למרוח ביצה ושומשום למעלה.לאפות בתנור מחומם180מעלות עד שמשחימים.נשמר עד שנה בסיר סולתם סגורהבעיה שהטעימות לא נגמרות.
הוסף רשומת תגובה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה