גרנולה קריספית וטעימה ברמות! 🤤
מצרכים
כוס שמן לבחירה -
אני שמתי שמן קוקוס, אפשר שמן זית קנולה או חמאה
3/4 כוס סילן ללא סוכר
קינמון
½ כפית מלח
5 כוסות שיבולת שועל גסה (לא מהירת הכנה)
3 כוסות בסה״כ של תוספות לבחירה
- אני שמתי שקדים פרוסים,
וגרעיני דלעת וחמניות
אגוזים (את האגוזים יש לקצוץ גס).
שביבי קוקוס לקצוץ דק
צימוקים
איך מכינים:
מחממים תנור ל-160c חום עליון תחתון
(לא טורבו)
ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
בקערה גדולה מערבבים את השמן,
סילן, קינמון ומלח
עם מטרפה או כף עד לתערובת אחידה. מוסיפים את השיבולת שועל והתוספות ומערבבים עד שהתערובת מצפה את השיבולת והתוספות בצורה אחידה. משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-15 דק׳. מוציאים מהתנור, מערבבים מעט את הגרנולה
ומשטחים שוב לשכבה אחידה ודחוסה בעזרת לקקן.
חשוב להדק את התערובת לתבנית
מחזירים לתנור לעוד כ-20 דק׳
עד להזהבה של הגרנולה.
חוזרים כמה פעמים עד שמשחים תלוי בתנור
מוציאים מהתנור, מצננים ולאחר צינון שוברים את הגרנולה
ומעבירים לקופסא אטומה
נאחל לבשורות טובות 🇮🇱💙
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה