- מצרכים
- חצי כרובית
- 4 בצל ירוק
- כוס חמוציות שהושרו
- כמה דקות במים חמים
- כוס אגוזים קצוצים.
- חצי חבילה פטרוזיליה
- לתיבול
- חצי כוס לימון
- 1/4 כוס מים
- 1/4 כוס שמן זית
- כפית מלח
- אופן ההכנה
- במעבד מזון לקצוץ את
- הכרובית הבצל והפטרוזיליה.
- להוסיף חמוציות ואגוזים קצוצים. קוצצת אותם בנפרד
- במעבד מזון.
- לערבב בכוס את התיבל
- להוסיף לסלט לפני האוכל.
- הסלט טעים גם למחרת.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה