200 ג"ר פטה כבשים
200 ג`ר קשקבל גלעד גבינת כבשים
קילו
כף פפריקה מתוקה
לבשמל:
50 גרם חמאה
3 כפות קמח לבן
2 כוסות חלב
קורט אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור או לבן
מבשלים ומערבבים מידי פעם עד שכל העלים חלוטים.
מוסיפים 150 גר גבינת פטה כבשים מערבבים.
ההרכבה
1 בתחתית יוצקים את 1/2 כוס מרק עוף
2 מוסיפים שכבת שנייה עלי בצק ,מורחים את שכבת עלי הבצק בשליש מהבשמל
מפזרים מעל חצי מתערובת התרד ומעליה רבע מהגבינה הצהובה
3 מוסיפים שכבה שלישית ואחרונה של עלי בצק
ומורחים שליש אחרון של הבשמל וחצי מכמות הגבינה הצהובה
ו50 ג`ר פטה כבשים
מפזרים כף פפריקה מתוקה
אופים בתנור בחום בינוני (180-170מעלות) כ- 40 דקות, עד שהמאפה זהוב ומבעבע.
משאירים 10 דקות למנוחה פורסים ומגישים.
משאירים 10 דקות למנוחה פורסים ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה