ברוקולי עם פסטה בנוסח הסבתא את המתכון גיליתי באתר פפריקה כמובן ששיניתי בהתאם לחומרים שהיו לי בבית. |
מצרכים:
6 מנות
חבילת ספגטי או איטריות
30 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
מלח אגוז מוסקט, אורגנו,פלפל שחור גרוס,
800 גר' ברוקולי קפוא / פרחים של ברוקולי טרי
מיכל שמנת מתוקה
100 גר' גבינת קשקבל / פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה במים רותחים, לפי הוראות היצרן.

כשהברוקולי טרי יש לבשלו במי מלח עד לרכות הרצויה. לסנן ו
כשהברוקולי קפוא, מפשירים תחת מי ברז ומניחים במחבת יבשה למשך 5 דקות.
ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ו2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל מתבלים במלח,אגוז מוסקט, אורגנו,פלפל שחור גרוס,
מבשלים את הפסטה במים רותחים, לפי הוראות היצרן.
כשהברוקולי טרי יש לבשלו במי מלח עד לרכות הרצויה. לסנן ו
כשהברוקולי קפוא, מפשירים תחת מי ברז ומניחים במחבת יבשה למשך 5 דקות.
ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ו2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל מתבלים במלח,אגוז מוסקט, אורגנו,פלפל שחור גרוס,
מוסיפים את הברוקולי והשמנת למחבת וממשיכים לטגן במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה ומטגנים עוד 3 דקות
לפזר גבינת קשקבל / פרמזן מגוררת מעל .
מוסיפים את הפסטה ומטגנים עוד 3 דקות
לפזר גבינת קשקבל / פרמזן מגוררת מעל .
ולאכול בתאבון, מנה פשוטה ומהנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה