יום שלישי, 2 במרץ 2010

בורגר חציל

למה בורגר חציל כי הנכד שלי בן ה3 לא רצה לאכול

בני אמר לו שזה בורגר חציל והטריק עבד.

בורגר חציל

מצרכים
ק"ג בשר טחון
3 חצילים ארוכים
4בצלים
חצי חבילה פטרוזיליה
2פרוסת חלה רטובה וסחוטה
4 ביצים
מלח פילפל שחור גרוס

אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר
 להוסיף פלפל שחור

ומלח  לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים

להוריד מהאש ולהוסיף את הלחם  הביצה והפטרוזיליה

לחתוך את החצילים לפרוסה לא עד הסוף ובפרוסה הבאה עד הסוף.

להשרות את החצילים במים ומלח במשך שעה.

למלא כל חציל בבשר

לחמם את התנור ל200 מעלות בטורבו

לשמן תבנית בשמן ולהניח את החצילים

הכמות הזו הספיקה לשתי תבניות,

לאפות עד שהחצילים משחימים באמצע האפייה להפוך אותם.
לפני הארוחה לסדר אותם בתבנית לצקת 2 כוסות מרק עוף

ולחמם בתנור 150 מעלות כשעה עד שהנוזלים נספגים.

ולאכול בתאבון.

פורים שמח לכולם

אין תגובות: