מתכונים ועוד של רחל מזרחי
תעוד כל המתכונים שלי ושל אימי ז"ל, במיוחד אוכל בולגרי ועו.
יום שלישי, 2 במרץ 2010
בורגר חציל
למה בורגר חציל כי הנכד שלי בן ה3 לא רצה לאכול
בני אמר לו שזה בורגר חציל והטריק עבד.
מצרכים
ק"ג בשר טחון
3 חצילים ארוכים
4בצלים
חצי חבילה פטרוזיליה
2פרוסת חלה רטובה וסחוטה
4 ביצים
מלח פילפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר
להוסיף פלפל שחור
ומלח לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים
להוריד מהאש ולהוסיף את הלחם הביצה והפטרוזיליה
לחתוך את החצילים לפרוסה לא עד הסוף ובפרוסה הבאה עד הסוף.
להשרות את החצילים במים ומלח במשך שעה
.
למלא כל חציל בבשר
לחמם את התנור ל200 מעלות
בטורבו
לשמן תבנית בשמן ולהניח את החצילים
הכמות הזו הספיקה לשתי תבניות,
לאפות עד שהחצילים משחימים באמצע האפייה להפוך אותם.
לפני הארוחה לסדר אותם בתבנית לצקת 2 כוסות מרק עוף
ולחמם בתנור 150 מעלות כשעה עד שהנוזלים נספגים.
ולאכול בתאבון.
פורים שמח לכול
ם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה