יום רביעי, 16 במאי 2012

שניצל כמעט מוכן להקפאה


 
את הטיפ להקפאה  למדתי ממרים כץ.
ביום שמכינה שניצל מנצלת את הבלגן ומכינה שניצלים כמעט מוכנים להקפאה.
מצרכים
1 ק"ג שניצלים
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
קמח
פרורי לחם מוזהבים ללא צבע מאכל
2 ביצים
אופן ההכנה
להשרות בקערה את השניצלים עם הקטשופ ורוטב סויה
להכין 3 צלחות 
1.קמח +כורכום+מלח
2.ביצה +חצי קליפת ביצה עם מים+פפריקה מתוקה
3.פרורי לחם
להכין מגש פלסטיק מכוסה נייר סנדוויץ
להעביר את השניצל  בשלושת הצלחות להניח על המגש
לשמור על מרחק בין שניצל לשניצל, נגמר המקום בקומה ראשונה
מוסיפים עוד דף מעל לשניצלים וממשיכים בקומה השנייה
כך מוסיפים קומות עד שנגמרים השניצלים, בסוף עוטפים בשקית ניילון גדולה סגורה
מכניסים למקפיא למחרת מוצאים מהמגש מאחסנים אותם בשקית, מחזירים למקפיא.
כך יש לכם שניצלים מוכנים מטגנים בשמן או מטגנים בתנור.
(שניצל מוכן כשהמזלג נכנס עד תחתית המחבת)


בנוסף אולי תאהב/י את:

אין תגובות: