יום רביעי, 27 ביוני 2012

קציצות לנישנוש בקלי קלות


 

לפעמים מה שנמצא במקפיא קובע,
היתה לי חבילה של תירס קפוא .וזה מה שיצא,קציצות שמנמנות עם ריח של אימי ז"ל.
800 ג"ר תירס קפוא
1 חזה עוף
1 בצל
1 גזר
1 קשוא
3 תפוחי אדמה קטנים
מלח פלפל שחור גרוס,כורכום
2 ביצים
2 כפות פרורי לחם
2 כפות שמן
לקצוץ במעבד מזון את כל המצרכים ,חוץ מהתירס
להוסיף את התירס לערבב ידני,
לשמן ניר אפייה,ליצור קציצות ולאפות בחום 200 מעלות
20 דקות להפוך עוד 20 דקות תלוי בגודל הקציצות.
טעימות גם קרות.








בנוסף אולי תאהב/י את:

אין תגובות: