הכריך שלי ביסודי ובתיכון היה לחם מרוח בחמאה וזיתים מגולענים או גבינת קשקוול עם חמאה.
אך תמיד הסתכלתי בקנאה לרבע לחם מרוח באריסה שהביאו חבריי.
אמי ז"ל היתה מוסיפה .כפית אריסה חריפה כמעט בכל מתכון. .
הנה מתכון מנצח של יתרו
400 ג"ר פלפלים חריפים ומתוקים
לגזור את העוקץ לנקות מהגרעינים
לשטוף את הפלפלים
שום לפי הטעם
לטחון פעמים בטוחן בשר
לתבל במלח לערבב ולהוסיף מים עד שמתרכך
לשמור בצנצנת מעוקרת ,למעלה להוסיף שמן קנולה.
גיסי מתבל גם עם כמון וקימל טחון .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה