יום ראשון, 9 בדצמבר 2012

אצבעות פלאפל




 









הוצאתי מהקפיא שקית גרגרי חומוס כדי להכין חומוס שהנכד בן ה3 יאכל משהו
אך אבוי אלה היו רק גרגרי חומוס שהשרתי כדי להכין מידי פעם פלאפל, החלטתי לגוון 
אולי הנכד יאהב את זה.
מצרכים
2 כוסות חומוס מושרה
1 בצל קטן
חצי צרור פטרוזיליה
1 תפוח אדמה
1 קישוא
1 בטטה
2 שיני שום
1/4 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
1/4 כוס מים
1 כף שמן זית
תבלינים :כמון,מלח,פלפל לבן,
לקצוץ בפולסים את כל החומרים
לעצב כדורים שווים
 לחמם מראש תנור ל 220 מעלות
לשמן נייר אפייה בתבנית 
לעצב על התבנית בשתי ידים צורת אצבעות
לאפות 10 דקות להפוך ולאפות עוד 5 דקות.
האצבעות יצאו טעימים וריחניים אך הנכד סירב אפילו לטעום
 נהנינו גם למחרת.










תגובה 1:

בישול בזול אמר/ה...

נראה טעים! אני רק שאלה: הירקות - בטטה, תפו"א וקישוא - מבושלים או לא? הבטטה והתפו"א מספיקים להתבשל עם רק 15 דקות אפייה?
תודה!