יום ראשון, 17 במרץ 2013

מרק צו'רבה ארוחה בסיר אחד

 

 

 

את המתכון קיבלתי ממרים כץ ,.ירשה אותו מאימה הבשלנית ז"ל ממוצא הונגרי רומני.
אני אוהבת תמיד אתגרים, החלטתי לנסות לבשל את המרק בסיר לחץ,
הייתי קצת מתוחה לקראת פתיחת סיר הלחץ
אך למרבה הפלא הקציצות נשארו שלמות וטעימות.
חומרים לקציצות
חצי ק"ג בשר בקר
1/3 כוס אורז
בצל אחד קצוץ ומטוגן
1 ביצה
פרוסת חלה רטובה וסחוטה
מלח פלפל ,מרק עוף
חומרים למרק
1 בצל
3 גזר
1 שורש סלרי 1 עלה סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 פלפל אדום
2 כפות סולת
פלפל שחור,מלח, מרק עוף
מגישים עם לימון ושמנת חמוצה
שומרי כשרות אפשר.להוסיף בהגשה רק לימון
אופן ההכנה
הכנתי את המרק בסיר לחץ
לטגן בצל להוסיף את יתר הירקות מגורדים במעבד מזון  להוסיף מים, תבלינים
.כשהמרק רותח להוסיף את הקציצות.
ברגע שהשסתום עולה להעביר לאש נמוכה
15 דקות והמרק מוכן



אין תגובות: