8 תפוחים עם הקליפה וחתוכים לשמיניות
30ג"ר חמאה
חצי כוס סוכר
כפית קינמון טחון טרי
כוס וחצי מים
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
בסיר לשים את חמאה תפוחים סוכר וקינמון
לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים להוסיף כוס מים וברגע שרותח
להוסיף חצי כוס מים עם 2 כפות קורנפלור
לבשל עד שמסמיך ולקרר לפחות שעה.
בצק ספידי
2כוסות קמח מלא
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח או סוכר תלוי במילוי
חצי כוס שמן
כוס אחת מים רותחים
לחלק את הבצק ל4
להניח בבסיס התבנית 1/4 בצק מעליו התפוחים ולמעלה עוד 1/4 בצק
אין צורך לשמן את התבנית.
לאפות חצי שעה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות חצי שעה
טעים חם וגם קר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה