יום רביעי, 21 באוקטובר 2015

עוגת תפוחים עם בצק ספידי מקמח מלא













8 תפוחים עם הקליפה וחתוכים לשמיניות
30ג"ר חמאה
חצי כוס סוכר
כפית קינמון טחון טרי
כוס וחצי מים
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
בסיר לשים את חמאה תפוחים סוכר וקינמון
לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים להוסיף כוס מים וברגע שרותח
להוסיף  חצי כוס מים עם 2 כפות קורנפלור
לבשל עד שמסמיך ולקרר לפחות שעה.

בצק ספידי
2כוסות קמח מלא
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח או סוכר תלוי במילוי
חצי  כוס שמן
 כוס אחת מים רותחים     
לחלק את הבצק ל4
להניח בבסיס התבנית 1/4 בצק   מעליו התפוחים ולמעלה עוד 1/4 בצק
אין צורך לשמן את התבנית.


לאפות חצי שעה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות חצי שעה


טעים חם וגם קר

אין תגובות: