

.


מצרכים
חצי כפית קימל שלם חצי כפית קימל טחון
כף וחצי פפריקה מתוקה
אחד רסק עגבניות קטן
רבע כפית אגוז מוסקט
חצי כפית כמון
פלפל שחור גרוס מלח גס
3 בצלים קצוצים
1ענף סלרי
1ענף סלרי
כוס מים עם כפית אבקת מרק ורסק עגבניות
אופן ההכנה בסיר לחץ
לטגן בשתי כפות שמן את הבשר
להוציא את הבשר לטגן בסיר את הבצל
להחזיר את הבשר
להוסיף תבלינים וכוס מים
לבשל חצי שעה מרגע שהצופציק עלה .
לפני הארוחה אני מפרקת את הבשר מהעצם.
טעים נמס בפה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה