יום שלישי, 15 במרץ 2016

אזני המן מקמח מלא במילוי סביח











מצרכים לבצק
2 כוסות קמח מלא
חצי כפית אבקת אפייה
כפית מלח קורט סוכר 
חצי  כוס שמן
 3/4 כוס  מים רותחים      (עם קמח רגיל 1/2כוס מים רותחים)
מילוי
4 כפות חציל קלוי
1 ביצה קשה
פרוסת לימון כבוש
3 תפוחי אדמה קטנים מבושלים
1 קופסה טונה
מלח פלפל שחור גרוס
לקישוט קצח

אופן ההכנה
בעזרת מזלג מערבבים את על חומרי המילוי,את הלימון הכבוש קוצצים דק
במזלג מערבבים את כל חומרי הבצק. 
מחלקים את הבצק ל4 חלקים
יוצרים עיגול בעזרת כוס ,שמים מלוי ,סוגרים  את האוזנים.
לזרות בפתח האוזן קצח.
לחמם תנור מראש למאה שמונים מעלות
לאפות בטורבו בין שלושים לארבעים דקות.


אין תגובות: