פטריק במיוחד בשבילך
המתכון הזה מככב אצלי בזמן האחרון
שתי כוסות אורז רגיל או אורז מלא
2 תפוחי אדמה
400 גר' אפונה קפואה
400 גר' גזר גמדי
3 כפות שמן לאורז
2 כפות שמן לתחתית הסיר
כורכום מלח פלפל לבן
נייר אפייה גזור לעיגול
מלח פלפל שחור גרוס כורכום
אופן ההכנה
לבשל את האורז במים כמו פסטה חצי מזמן הבישול, אורז רגיל 9 דקות אורז מלא 20 דקות
לסנן את האורז לשטוף במים קרים
לתבל במלח וקורט כורכום להוסיף אפונה וגזר גמדי 3 כפות שמן לערבב.
לצפות תחתית הסיר עם ניר אפייה לשמן בשתי כפות שמן
לסדר את תפוחי האדמה לתבל במלח וכורכום
ליצוק את התערובת לסיר
לכסות במכסה לבשל על אש נמוכה שעה.
להפוך את הסיר על מגש להוציא בזהירות את נייר האפייה ולהתענג.
מכינה לפעמים גם עם שומר במקום תפוחי אדמה, או רק אורז ותפוחי אדמה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה