יום רביעי, 21 בדצמבר 2016

סופגניה אפויה בחושה



מצרכים
שתי כוסות קמח
4 כפות  סוכר
כף שמרים יבשים
ביצה אחת
כוס וחצי חלב חמים
תבנית סיליקון לאפייה
1/4 כוס שמן למריחה תבנית וסופגניות
אופן ההכנה
ממסים את השמרים ברבע חלב חמים, בתוספת , כף סוכר וכף קמח,
ומניחים בצד עד שתופח בערך רבע שעה.
אחרי התפיחה, להוסיף את שאר החלב, הקמח, הביצה סוכר וקורט מלח, ולערבב במזלג עד שנוצר בצק רך.
לשמן את התבניות במברשת
להניח כף אחת גדושה בצק
לשמן את הסופגניות במברשת
להתפיח עד שמכפיל את נפחו. אין צורך לכסות
לזרות אבקת סוכר  על הסופגניות
לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות בערך 10 דקות עד 
שהסופגניות מזהיבות
בעזרת מזרק למלא את הסופגנייה בריבה
לזרות לקישוט אבקת סוכר.
הסופגניות רכות קלות ונימוחות,






אין תגובות: