יום שני, 5 ביוני 2017

אזני המן מקמח מלא




מצרכים
1 מחמאה רכה
1/2 כוס שמן
11/4כוס מים
1/2 כוס סוכר חום
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
 1/2 ק"ג קמח+כוס
אבקת סוכר לזרייה על אזני המן
אופן ההכנה
לשים את כל החומרים במעבד מזון עם סכין הפלסטיק לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
מחלקים את הבצק ל8 כדורים
קורצים אוזני המון ממלאים כפית מילוי
מילוי אגוזים
להרתיח :1/2 כוס מים     1 כוס סוכר חום        לימון אחד סחוט
ברגע שמתחיל לרתוח להוסיף
קליפת לימון מגורד מלימון אחד
2 כפות פרורי לחם
200 ג"ר אגוזים קצוצים דק
להוריד מהאש רק שמתחיל לבעבע ולהדבק בתחתית

לקרר את המילוי לחלוטין

לחלק את הבצק ל8
לקרוץ עיגולים
כפית גדושה מילוי

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות.
בין ל15 עד 20 דקות
מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר מעורבבת בקינמון.
נשמרים זמן רב בקופסה סגורה,





אין תגובות: