יום חמישי, 15 באוגוסט 2019

מליבי פרווה עם קרם קוקוס






מצרכים
ל13 מנות ,מצקת אחת לכלי אישי
1 קופסת שימורים (400 מ”ל) קרם קוקוס
מים – קופסה וחצי
6 כפות (80 גרם) קורנפלור
4 כפות  סוכר
1 כפית מי ורדים 
אופן הכנה:
 יוצקים לסיר רחב קרם קוקוס מקופסת שימורים.
ממלאים את הקופסה במים עד הסוף ומוסיפים גם אותם לקוקוס שבסיר.
 ממלאים שוב את הקופסה במים עד 1/2 גובה ומוסיפים את הקורנפלור לתוך הקופסה עם המים 
מערבבים היטב עם כפית עד שאין גושים בכלל. מוסיפים לקרם קוקוס.
 מוסיפים את שאר המצרכים לסיר ומבשלים על אש בינונית,
תוך כדי טריפה מתמדת עם מטרפה, .  שאחרי 8-10 דקות זה פתאום מסמיך בבת אחת. 
יוצקים לכלים אישיים 
מקררים שעה במקרר
מוסיפים רוטב אוכמניות תוצרת בית

 להכין מפירות אדומים  או מיץ פטל.



אין תגובות: