מצרכים
ל13 מנות ,מצקת אחת לכלי אישי
1 קופסת שימורים (400 מ”ל) קרם קוקוס
מים – קופסה וחצי
6 כפות (80 גרם) קורנפלור
4 כפות סוכר
1 כפית מי ורדים
1 קופסת שימורים (400 מ”ל) קרם קוקוס
מים – קופסה וחצי
6 כפות (80 גרם) קורנפלור
4 כפות סוכר
1 כפית מי ורדים
אופן הכנה:
יוצקים לסיר רחב קרם קוקוס מקופסת שימורים.
יוצקים לסיר רחב קרם קוקוס מקופסת שימורים.
ממלאים את הקופסה במים עד הסוף ומוסיפים גם אותם לקוקוס שבסיר.
ממלאים שוב את הקופסה במים עד 1/2 גובה ומוסיפים את הקורנפלור לתוך הקופסה עם המים
מערבבים היטב עם כפית עד שאין גושים בכלל. מוסיפים לקרם קוקוס.
מוסיפים את שאר המצרכים לסיר ומבשלים על אש בינונית,
תוך כדי טריפה מתמדת עם מטרפה, . שאחרי 8-10 דקות זה פתאום מסמיך בבת אחת.
יוצקים לכלים אישיים
מקררים שעה במקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה