אלבונדיגס (כדורי בשר בולגריים) ברוטב עגבניות |
|

ארוחה בסיר אחד שכיכבה פעם בשבוע אצל אימי, ארוחה ליום חול
במקור הרוטב הוא רק רביחה של קמח עם פפריקה ומים.
מתאים ליונתן המתוק עם 2 השינים
ערכתי שינוים לרוטב עגבניות.
מצרכים
חצי קג' בשר בקר טחון
2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות
פלפל לבן,מלח, תבלין לקציצות, פפריקה,
2 כפיות מרק עוף
חצי לימון, כפית סוכר
4 עגבניות בשלות
כוס מים
2 בצלים
תפוחי אדמה קלופים וחתוכים
4 כפות שמן
אופן ההכנה
קציצות
מערבבת את הבשר עם הלחם במגימיקס, מוסיפה
פלפל לבן,מלח ,פפריקה ותבלין לקציצות לפי הטעם
לעצב קציצות עגולות קטנות,
לרוטב
לקצוץ 2 בצלים במגימיקס
לטגן את הבצל בשמן
4 עגבניות עם הקליפה וכוס מים לקצוץ במגימיקס
להוסיף לסיר , לתבל, בפפריקה , כפית סוכר,חצי לימון, 2 כפיות מרק עוף.
היום הוספתי גם כפית אריסה.
ברגע שהרוטב רותח, להנמיך את האש ולהוסיף את הקציצות ותפוחי האדמה,
לבשל במשך כשעה ,עם חצי מכסה,
ולאכול בתאבון
אימי לא מרגישה טוב נוסעת ללוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה