יום חמישי, 9 באפריל 2009

קציצות לפסח






פורסם ב-2 באפריל 2009, 14:31




מצרכים לקציצות

1/2 ק"ג בשר טחון
3 בצלים קצוצים,
2 ביצים
1 שקית קניידל כופתאות מצה להכנה מהירה של קנור
מלח ,פלפל שחור גרוס,
1/4 כפית ראס אל חנות או קינמון וכמון
1 כף פטרוזיליה יבשה
מצרכים לרוטב
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
מעט שמן זית
6 כוסות מים
חצי לימון
כפית סוכר
כפית אריסה
כף אורגנו
מלח לפי הטעם,
אופן ההכנה
קציצות
לטגן בצל להוסיף את הבשר לטגן עד לאידוי הנוזלים
להוסיף את יתר החומרים, לערבב, ולתת לעיסה להתקרר

רוטב
לטגן את הרסק להוסיף תבלינים ומים
לאחר הרתיחה להוסיף את הקציצות

לבשל ללא מכסה עד שהרוטב מסמיך.

טעים בתוספת אורז מלא.
אפשר גם לבשל תפוחי אדמה יחד עם הקציצות.
הקציצות רכות וטעימות.

אין תגובות: