|
חומרים
3 חצילים בינונים
1/2 ק"ג בשר טחון
1 מצות מושרות במים או חצי כוס פרורי לחם או פרורי מצות
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
מלח ,פלפל שחור גרוס
2 ביצים
אופן ההכנה
להכין מלית
לטגן בצל להוסיף את הבשר
להוריד מהאש להוסיף 2 מצות סחוטות וביצה אחת
להכין רטוב עגבניות בסיר רחב
הכנת החצילים
לחתוך כל 2 פרוסות לא עד הסוף
למלא בבשר
לטבול בביצה טרופה עם מעט מים
לטבול בקמח מצה או פרורי לחם
לסדר בתבנית משומנת להכניס
לתנור של 200 מעלות 10 דקות ולהפוך לעוד 10 דקות
להכניס לרוטב עגבניות
לכסות בצלחת
לבשל עד צימצום הנוזלים
למחרת לחמם בתנור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה