יום שבת, 17 באוקטובר 2009

פאי תפוחים הפוכה בקלי קלות

פאי תפוחים הפוכה בקלי קלות










מצרכים
1 עלה מלאווח
4 תפוחי עץ גראנד גדולים
חצי כוס סוכר חום
1/2 כוס אגוזים
50 גר` חמאה
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה
לקלף ולחתוך את התפוחים
לקרמל :לטגן את התפוחים עם חצי כוס סוכר חום ו50 גר` חמאה
עד שכל הנוזלים מתאיידים והתפוחים משנים צבע.
להוסיף את האגוזים והקינמון


לקרר כמה דקות לצקת את התערובת


לפתוח את עלה המלווח לקצת יותר מגודל התבנית
לכסות את התבנית.לחורר במזלג



להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
למשך חצי שעה לבדוק מידי פעם

להפוך את התבנית על צלחת גדולה


ולאכול בתאבון


טעים חם וקר



אין תגובות: