|

מאכל לאומי בולגרי
מצרכים
12 פלפלים קלויים שלמים
1 גבינה טוב טעם
50 גר` גבינה בולגרית
50 גר` גבינה גלעד או פרמזנו מגורד
2 ביצים
1 כוס חלב
10 גר` חמאה
1 כף קמח מלא או רגיל
אופן ההכנהלקלות את הפלפלים להוציא את העוקץ ולהשאיר אותם שלמים.
פלפלים אדומים ארוכים או פלפל אדום בינוני.
להכין רביחה מהחמאה והקמח להוסיף חצי כוס חלב.
להוריד מהאש להוסיף את טוב הטעם וגבינה בולגרית.
בסוף להוסיף ביצה.
לחלק את התערובת ל12
למלא כל פלפל בתערובת ולכסות אותו בקמח
לשמן תבנית לסדר את הפלפלים
להכין תערובת של ביצה גבינה צהובה מגורדת וחצי כוס חלב
לשפוך על הפלפלים .
לאפות ב180 מעלות 20 דקות
תלוי בתנור עד שהתערובת מתקשה
עבודה רבה אך שווה
אפשר לאוכל אותם קר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה