|
|
|
|
|
| |
| |
חומרים ל-32 יחידות
1 חבילה עלי פילו , מופשר על פי ההוראות על גבי האריזה החומרים למלית 1 קופסה ממרח תמרים ממרח תמרים 120 גרם אגוזי מלך טחונים ניתן לשלב סוגים שונים של אגוזים - מלך, לוז,פיסטוק, שקדים ועוד) 1כף דבש 2כפות קינמון טחון 3תפוחי-עץ ירוק מזן גראנד סמית, חתוכים במגימיקס להב פלדה 50 גרם צימוקים 1 כף סוכר חום למריחה 50 גר` חמאה מומסת+3 כפות שמן הכנה מוקדמת 1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ.). מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. מערבבים בקערית את חומרי המלית ומניחים בצד. רוטב:
שומרים בקופסא אטומה בטמפ` החדר עד 3 ימים. ואם נשאר מכניסים למקרר ומחממים לפני ההגשה.
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה