הפוסט הזה מוקדש לבני עומר שמתלונן שהקניידלך שלו קשים והמרק לא טעים
מצרכים
חצי כוס מים חמים עם חצי כפית אבקת עוף או מרק עוף אמיתי
ביצה אחת
חצי כוס קמח מצה
חצי כפית אבקת אפייה
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
לערבב את הביצה
להוסיף בהדרגה חצי כוס מרק חם ולהמשיך לערבב
בסוף להוסיף את קמח המצה, אבקת אפייה, פלפל שחור גרוס,או פלפל לבן קורט אגוז מוסקט
לקרר את העיסה בטמפרטורת החדר כרבע שעה
כשהמרק רותח להכניס את הקניידלך 8 דקות והן מוכנות לאכילה
יוצאים 9 קניידלך רכים וטעימים
מרק עוף אמיתי
כנפיים או כרעיים של עוף
1 בצל
גזר
חצי ראש כרפס עם קצת ענפים
רבע חבילה שמיר טרי
רבע כפית כורכום
מלח
1 ענף סלרי אמריקאי
מבשלת בסיר לחץ 30 דקות מרגע שהשסתום עולה
לסנן את המרק
לטעום לשפר טעמים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה