יום רביעי, 23 באפריל 2014

הקניידלך ומרק עוף




 






הפוסט הזה מוקדש לבני עומר שמתלונן שהקניידלך שלו קשים והמרק  לא טעים
מצרכים
חצי כוס מים חמים עם חצי כפית אבקת עוף או מרק עוף אמיתי
ביצה אחת
חצי כוס קמח מצה
חצי כפית אבקת אפייה
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
לערבב את הביצה
להוסיף בהדרגה חצי כוס מרק חם ולהמשיך לערבב
בסוף להוסיף את קמח המצה, אבקת אפייה, פלפל שחור גרוס,או פלפל לבן קורט אגוז מוסקט
לקרר את העיסה בטמפרטורת החדר כרבע שעה
כשהמרק רותח להכניס את הקניידלך 8 דקות  והן מוכנות לאכילה
יוצאים 9 קניידלך רכים וטעימים

מרק עוף אמיתי
כנפיים או כרעיים של עוף
1 בצל
גזר
חצי ראש כרפס עם קצת ענפים
רבע חבילה שמיר טרי
רבע  כפית כורכום
מלח
1 ענף סלרי אמריקאי
מבשלת בסיר לחץ 30 דקות מרגע שהשסתום עולה
לסנן את המרק
לטעום לשפר טעמים



אין תגובות: