יום רביעי, 23 באפריל 2014

קציצות בשר בטעם פלאפל

 

 
.
 







בניקיון המקפיא לקראת פסח
חבילת חומוס מיותמת וחצי ק"ג בשר חברו יחד.
מצרכים
חצי ק"ג בשר בקר טחון
חצי ק"ג חומוס מושרה ללילה עם כפית סודה לשתייה
חצי צרור פטרוזיליה
שלושת רבע כוס קמח מצה
רבע כוס שמן
 שלושה שיני שום
כפית קימל טחון
כפית כמון טחון ועוד כפית גרגרי כמון
כפית פלפל חריף גרוס
 ביצה אחת
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
לטחון במעבד מזון את כל החומרים חוץ מהבשר
להוסיף את הבשר ולאחד את החומרים
לשמן תבנית במעט שמן
לאפות בחום של מאה שמונים מעלות במשך  עשרים דקות
להפוך את הקציצות לעוד  עשרים דקות.
טעים ואי אפשר להפסיק לנשנש.


















אין תגובות: