יום שישי, 19 בספטמבר 2014

עוגיות תמרים קטנות ומטריפות

 

 
 

נורית מתכון קל בשבילך
מצרכים
2 כוסות קמח מלא
כפית סוכר וניל
חצי כוס שמן קנולה
כוס מים רותחים
חצי כפית אבקת אפייה
למילוי ממרח תמרים
לזרייה מעל העוגיות לאחר האפייה-4 כפות סוכר ו2 כפות קינמון
אופן הכנת הבצק
לערבב במזלג את החומרים היבשים
להוסיף את הנוזלים להמשיך לערבב עד שהבצק מתאחד
להמשיך ללוש בידים זהירות קצת חם
לחלק את הבצק ל5 חלקים. 500 ג"ר לחלק ל100 ג"ר כל חלק
לפתוח את הבצק למלבן למרוח כף גדושה של ממרח תמרים לגלגל
להניח על תבנית מכוסה בנייר אפיה
לאחר שכל הרולדות בתבנית
לחתוך ל10 חלקים כל רולדה
לאפות בתנור טורבו שחומם מראש ל220 מעלות כ30 דקות 
לזרות בעזרת מסננת את הסוכר והקינמון.
אם משתמשים בקמח רגיל להוסיף רק חצי כוס מים.




אין תגובות: