עברתי בסופר ולא יכולתי לדלג על הערמונים עכשו זו העונה
1 ק"ג ערמונים
150 ג"ר שוקולד מריר
50 ג"ר חמאה
100 ג"ר אגוזים
2 כפות ליקר דובדבנים
אופן ההכנה
לחרוץ בסכין חדה את הערמונים לבשל במים עד שמתרככים
להוציא עם כפית את התוכן.
אפשר היום לקנות אותם קלופים בשקיות ואקום.
אופן ההכנה
לקצוץ במגימיקס 50 ג"ר שוקולד להוציא .
לקצוץ עוד 100 ג"ר שוקלד עם האגוזים
להוסיף את ליקר הדובדבנים החמאה והערמונים לערבב עד שמתאחד
להכין כדורים ולגלגל אותם בשוקולד.
מי שאוהב יותר מתוק אפשר להוסיף מאה גרם אבקת סוכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה