יום שלישי, 6 בינואר 2015

כעכים מלוחים


 


מצרכים
שתי כוסות קמח מלא 
כפית שמרים יבשים
כפית מלח גס
כפית סוכר חום
כוס שומשום
כפית קימל גרגרים
כפית כמון גרגרים
חצי כוס שמן קנולה
כוס אחת מים רותחים
אופן ההכנה
לערבב את החומרים היבשים 
להוסיף את הנוזלים ,לאחד עם מזלג  ולעבור ללישה ביד זהירות חם.
לא מחכים מיד מכינים את הכעכים
תלוי בגודל שאתם רוצים הגודל שלי היום
לחלק את הבצק לארבע, כל רבע לחלק  לארבע, מכל שמינית הכנתי  ארבע כעכים
לאפות בתנור שחומם מראש למאה שמונים מעלות בערך עשרים דקות.
כן ניחשתם נכון זה בצק ספידי עם תוספות.
טעים וממכר



אין תגובות: