יום שישי, 2 בנובמבר 2018

קימונים וקקואים




בצק והשראה מהדר פלדמן
חצי קילו קמח
כף שמרים
( כפית משפר אפיה) לא הוספתי
כפית מלח שטוחה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים (לבדוק אולי צריך עוד)
במיקסר 10 דקות..להתפיח כשעה
לחלק את הבצק ל4
מילוי קינמונים על רבע מהבצק
לפתוח את הבצק למרוח כף שמן
3 כפות סוכר חום 2 כפות קינמון לערבב
למרוח לגלגל לרולדה לחתוך ולהניח 
מילוי קקאואים
על כל רבע לפתוח למרוח כף שמן
לערבב 3 כפות סוכר עם 2 כפות קקאו
למרוח לגלגל לחתוך ולהניח בתבנית.
לאפות ב180 מעלות כ25 דקות
כשמוצאים מהתנור למרוח במברשת כף גדושה דבש.
אני מקפיאה אפשר להפשיר וטעים מאוד גם קפוא.

אין תגובות: