יום שישי, 2 בנובמבר 2018

קראוסון פרווה




מתכון מחגית אלקבץ
יש לו רק צורה של קראוסון אמיתי
היתרון פחות שומנים
מצרכים 
1 כוס חד פעמית מים פושרים+ רבע כוס בסוף
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
4 כפות פודינג וניל
40 ג"ר נטורינה מומסת
1 ביצה
חצי ק"ג קמח
למילוי - אחד וחצי חבילה קוביות  שוקולד מריר
אופן ההכנה
ללוש את הבצק בשתי בידיים
להתפיח שעתים להוריד נפח להתפיח עוד שעה.
לחלק את הבצק ל2 
לפתוח לחתוך למשולשים לשים קוביה אחת של שוקולד לגלגל
למרוח בביצה +כפית סוכר מרחתי רק בחלבון כי היה זמין
לאפות ב170 מעלות חצי שעה
ברגע שיוצאים מהתנור למרוח במברשת דבש.

אין תגובות: