מתכון מחגית אלקבץ
יש לו רק צורה של קראוסון אמיתי
היתרון פחות שומנים
מצרכים
1 כוס חד פעמית מים פושרים+ רבע כוס בסוף
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
4 כפות פודינג וניל
40 ג"ר נטורינה מומסת
1 ביצה
חצי ק"ג קמח
למילוי - אחד וחצי חבילה קוביות שוקולד מריר
אופן ההכנה
ללוש את הבצק בשתי בידיים
להתפיח שעתים להוריד נפח להתפיח עוד שעה.
לחלק את הבצק ל2
לפתוח לחתוך למשולשים לשים קוביה אחת של שוקולד לגלגל
למרוח בביצה +כפית סוכר מרחתי רק בחלבון כי היה זמין
לאפות ב170 מעלות חצי שעה
ברגע שיוצאים מהתנור למרוח במברשת דבש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה