כל עדה והשם המיוחד שלה
מילוי
2 בטטה בינוני לחתוך לרוחב
4 כפות מים
פלפל גרוס מלח
לבשל בסיר לחץ 4 דקות מרגע שהצופציק עולה
,להוסיף 50 גר גבינה מלוחה.
לפורר המזלג,
מצרכים לרביולי
רבע כוס שמן
חצי כוס מים
להרתיח להוסיף כוס וחצי קמח
לערבב לקרר להוסיף חצי ביצה
קורט מלח.
לחלק את הבצק לשתים
לפתוח על קמח להניח כפית מלית לקפל ולקרוץ
עם כוס.
בסיר רחב להרתיח מים להוסיף את הרביולי ברגע צפים
עוד דקה ולהוציא מהמים.
לטגן בצל להוסיף חצי קופסה חלב קוסקוס
לתבל מלח פלפל אגוז מוסקט.
להוסיף את הרביולי עד רוטב מסמיך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה