מצרכים
חצי ק"ג בשר צלעות טחון
חצי ק"ג בשר צוואר טחון
2 ביצים
2 בצלים גדולים
6 כפות קוואקר
חצי כפית אבקת אפייה
1 תפוח אדמה טחון
2 כפות שמן
2 כפיות מלח,חצי כפית כמון,כפית בהרט,פלפל שחור גרוס,כפית פפריקה.
לציפוי
פרורי לחם עם שומשום
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים לא ללוש יותר מידי כדי שהעיסה לא תהיה דחוסה מדי.
מחלקים את התערובת לכדורי פינג פונג
מצפים בפרורי לחם מעורבב עם שומשום
שמים בתוך חותכן ויוצרים את הצורה העגולה
על נייר אפייה משומן מניחים את ההמבורגר
אופים בתנור מחמם מראש ב240 מעלות חצי שעה
הופכים לעוד 15 דקות תלוי בתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה