בניצה בולגרית לחץ כדי לראות את הסרטון
מתכון מתורגם:
2 כוסות מים
2 כפות שמן
להוסיף בהדרגה קמח ולערבב בכף עץ עד שהבצק ניתק מהדפנות.
להוציא את הבצק למשטח עבודה על קמח .
ללוש כמה דקות עד שהבצק גמיש. לחלק את הבצק ל6 חלקים ,
ללוש כל חלק בנפרד. לפתוח כל חלק לגודל פיתה למרוח במברשת שמן ולהניח למנוחה כמה דקות.
כל פיתה מתחילים לפתוח בידיים ועוברים לפתוח על מפת שולחן.
פותחים בזהירות עד שהבצק דק כמו נייר אפייה.
להוריד את קצוות הבצק ולשמור בצד.
משמנים את הבצק ומוסיפים מלית בקצה הקדמי מתחילים לגלגל ונעזרים במפה.
מניחים בתבנית עגולה ששומנה בשמן לגלגל לרולדה .
אחרי ששמנו את כל הבצק מורחים שוב בשמן.
בסוף האפייה שופכים את השמן שהצטבר בתבנית.
את כל הקצוות ששמנו בצד לשים ביחד ועושים שוב את כל התהליך מהתחלה.
מלית: חתיכה גבינה מלוחה מעוכה
5 ביצים
ויוגורט עד שהמלית קצת מימית.
הבניצה שבתמונה מיליתי בדלעת אגוזים וקינמון.עם חצי כמות מהבצק
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה