יום רביעי, 15 באפריל 2020

חצילים עם קציצות אלבונדיגס כון מרינצנה



מצרכים
3 חצילים בנוניים
1 קישוא גדול
לקציצות
1/2 קג בשר טחון
2 ביצים
1/2 כוס קוואקר
בצל קצוץ דק
פלפל שחור
כפית אבקת מרק
לגלגל לכדורי בשר בינוניים.
אופן ההכנה
לטגן את הקציצות בסיר הבישול עם מעט שמן
טיגון קצר. 

לקלות 3 חצילים בינוניים
לקלף את הקליפה השחורה
 ולמעוך קצוץ קצוץ...כמו לסלט חצילים. 
להניח במסננת שיגרו הנוזלים. 
...
באותו הסיר על אותו השמן
מטגנת בצל גדול קצוץ...מוסיפה מעל קישוא אחד מגורר במגרדת או חתוך קטן
אחרי הבצל והקישוא מוסיפה את החציל הקלוי...
כוס מיים חמים או ציר מרק עוף או בשר...ומבשלת...
מוסיפה תבלינים...בעיקר פלפל שחור. מלח...ומעט סוכר...
 מכניסה את כדורי הבשר להמשך הבישול.
מעבירה לתבנית...ולתנור....
חחחח...כמו שסבתא ואמא אומרות...שיהיה פאפיאדו....
בהצלחה. (-:

אין תגובות: