יום שלישי, 22 בספטמבר 2020

קציצות דגים בתנור

 




מצרכים

אפשר עם כל סוגי הדגים שיש בבית

800 גר דג מרלוזה

200 גר דג סלמון

2 שיני שום

חצי חבילה פטרוזיליה

חצי כוס קוואקר

1 ביצה

1 פלפל חריף או פלפל אדום אחד

תבלינים מלח פלפל שחור גרוס כמון

להשרות את הדגים במים וחומץ

לסחוט אותם

להכניס למגימיקס את כל החומרים מלבד הביצה 

לטחון בפולסים להוסיף ביצה ותבלינים ליצור קציצות

לחמם תנור טורבו 240 מעלות

למרוח שמן בנדיבות בתנית 

לאפות 20 דקות להפוך לעוד 10 דקות

תלוי בגודל הקציצות

אין תגובות: