יום רביעי, 10 ביוני 2009

סופלה סלק ירוק או תרד




פורסם ב-29 במאי 2009, 12:44





א
ני כותבת את המקור מפי אימי
עשיתי קיצורי דרך
המקור
זו פשטידה ב3 צבעים
חצי חבילה קמח אוסם
1/2 חבילה מרגרינה
1/2 שמנת
להכין בצק לשים בתבנית עמוקה

מלית
חצי ק"ג תרד
חצי גבינה 9%
1 קוטג`
100 ג"ר גבינה בולגרית
ביצה אחת
מלח ,פלפל,

לציפוי
להקציף 2 ביצים
להוסיף 150 ג"ר גבינת גלעד
1 שמנת רגילה

לאפות ב180 מעלות


הגירסה שלי לפי מה שהיה לי בבית

ויתרתי על הבצק
שכבה ראשונה
1/2 ק"ג עלי סלק מאודים וסחוטים
1 גבינה טוב טעם
1/2 קוטג`
100 ג"ר גבינה בולגרית
1 ביצה,מלח פלפל
שכבה שנייה
2 ביצים לא מוקצפות
150 ג"ר גבינה מגורדת גלעד
1 שמנת בישול 10%

לשמן תבנית במעט שמן
לצקת שכבה ראשונה ושנייה
לאפות ב180 מעלות


אין תגובות: