יום רביעי, 10 ביוני 2009

פשטידת אטריות קמח מלא


פורסם ב-21 במאי 2009, 17:16




החומרים הדרושים

200 גר` איטריות קמח מלא
4 ביצים
1 כוס חלב
1 גבינה טוב טעם
150 גר` גבינת צאן גלעד
150 גר` גבינה בולגרית
50 גר` חמאה
1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
לבשל את האיטריות
לערבב את כל המצרכים חוץ מהשמנת
להוסיף את האטריות לערבב
לצקת לתבנית
למרוח את השמנת מעל הפשטידה
לאפות בתנור ב170 מעלות
במשך שעה

לצנן את הפשטידה לפני שחותכים
ולאכול בתאבון









תגיות בבלוגיה: איטריות קמח מלא, פשטידת איטריות, טוב טעם, חלב, ביצים, המתכונים של רחל, רחל מזרחי, 2009, שבועות, עכונט,

אין תגובות: