יום רביעי, 10 ביוני 2009

פיצה מקמח מלא

 
















  מצרכים 
קילו קמח מלא 
כפית סוכר 
4כוסות מים פושרים 
3כפות שמרים יבשי ם 
כף מלח 
כפות שמן זית2 
2 ביצים 
הכנה

לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח עד הכפלת הנפח

הבצק יוצא דליל לא לדאוג

להרטיב את הידיים במים לחלק את הבצק לכדורים

כל כדור 150 גר' כן שוקלת

ביום הראשון להתפחה אני משתמשת בשני כדורים

את היתר משטחת לגודל פיתה ומקפיאה.

היום הוצאתי מהמקפיא שתי חתיכות

להפשיר 15 שעה,ללוש לכדור

לנוח עוד 20 דקות עד שהתנור מחומם ל250 מעלות

הבצק רך ונוח לעבודה

הבסיס רוטב עגבניות

4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת בעבד מזון

2 ביצים קשות גם במעבד

קופסא טונה

עגבניות שרי חצויות

לזרות מעל אורגנו מלח גס ומעט שמן זית.

7-10 דקות בתנור.

והשמים הם הגבול לגיוונים שאפשר לאלתר.


אין תגובות: