יום שבת, 23 באוקטובר 2010

עוגת שוקולד עם קמח מלא ,בחושה ,בקלי קלות






פורסם ב-24 בספטמבר 2010, 21:43
במדור קמח מלא

זו היתה עוגת יום השישי של אימי,והעוגה שקבלתי תמיד בקופסא,לצבא,לסמינר,
 וגם כשהגיע לביקור עם "העוגה השחורה" זו גם אחת העוגות הראשונות שאפיתי,
היום החלטתי לנסות עם קמח מלא ושוב יצאה מעולה,
מצרכים

4 ביצים

כוס סוכר חום

150 ג"ר חמאה

כוס וחצי קמח מלא

2 כפיות אבקת אפייה

50 ג"ר אגוזים קצוצים בסכין

50 ג"ר צימוקים להשרות 10 דקות במים חמים ולסחוט

100 ג"ר שוקולד מריר,

אופן ההכנה

בסיר בינוני להניח את חמאה סוכר ושוקולד

את הסיר להניח על מחבת עם מים על הגז עד שהעיסה חלקה

לקרר את העיסה

להוסיף 4 ביצים לערבב

להוסיף את הקמח ואבקת אפייה לערבב

בסוף להוסיף את האגוזים והצימוקים לערבב

לאפות בשתי תבניות מאורכות

בתנור 180 מעלות כחצי שעה לבדוק עם קיסם.

ולאכול בתאבון.






אין תגובות: