|
![]() |
מצרכים
16 פילפלים ירוקים
2 בצלים
חצי חבילה פטרוזיליה
רבע חבילה שמיר
חצי חבילה נענע
חופן בזיליקום
חופן צנוברים
חופן צימוקים קטנים חמצמצים
תבלינים :מלח ,פלפל לבן,קינמון,בהרט
שתי כוסות אורז
אופן ההכנה
להשרות את האורז בשתי כוסות מים חמים לשעה
לטגן את הבצל , לקצוץ במגימיקס יחד עם כל עישבי התיבול
לערבב עם האורז,
להוציא את העוקץ מהפלפל בדחיפה פנימה והחוצה
למלא 3/4 מגובה הפלפלים ,
להרתיח 2כוסות מים להוסיף את התבלינים, ליצוק בתוך הפלפלים ,
מה שנשאר להוסיף בסיר
לבשל בערך 20 דקות
יוצא מעדן, אפשר לאכול אותם גם קר.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה