יום שבת, 23 באוקטובר 2010

פלפלים ירוקים ממולאים בעישבי תיבול





פורסם ב-17 בספטמבר 2010, 15:20
במדור ממולאים



מצרכים

16 פילפלים ירוקים

2 בצלים

חצי חבילה פטרוזיליה

רבע חבילה שמיר

חצי חבילה נענע

חופן בזיליקום

חופן צנוברים

חופן צימוקים קטנים חמצמצים

תבלינים :מלח ,פלפל לבן,קינמון,בהרט

שתי כוסות אורז

אופן ההכנה

להשרות את האורז בשתי כוסות מים חמים לשעה

לטגן את הבצל , לקצוץ במגימיקס יחד עם כל עישבי התיבול

לערבב עם האורז,

להוציא את העוקץ מהפלפל בדחיפה פנימה והחוצה
למלא 3/4 מגובה הפלפלים ,

להרתיח 2כוסות מים להוסיף את התבלינים, ליצוק בתוך הפלפלים ,

מה שנשאר להוסיף בסיר

לבשל בערך 20 דקות

יוצא מעדן, אפשר לאכול אותם גם קר.


אין תגובות: