אחד הנכדים שלי לא אוהב עוף, אוהב רק פרגיות.
עמדתי בתור אצל הקצב וראיתי אותו חותך פרגיות
חזרתי הביתה ומיד ניסיתי , עם סכין חדה זו באמת לא בעיה.
מרינדה ל1 ק"ג פרגיות
2 כפות רוטב סויה
3 כפות קטשופ
כף דבש
כף חרדל
4 שיני שום כתוש
כף פפריקה
פלפל שחור
להשרות שעה את הפרגיות במרינדה.
1 ק"ג תפוחי אדמה לקלף ליבש לחתוךלתבל בפפריקה , מלח גס ו3 כפות שמן להשרות שעה.
להכניס לתנור בחום 200 מעלות 20 דקות
להפוך את הפרגיות ותפוחי האדמה לעוד 20 דקות
להוציא את הפרגיות ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות את תפוחי האדמה
להחזיר את הפרגיות לתבנית להוריד את חום התנור ל100 מעלות
עד להגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה