יום שבת, 9 באפריל 2011

פרגיות עם תפוחי אדמה בתנור












אחד הנכדים שלי לא אוהב עוף, אוהב רק פרגיות.

עמדתי בתור אצל הקצב וראיתי אותו חותך פרגיות

חזרתי הביתה ומיד ניסיתי , עם סכין חדה זו באמת לא בעיה.

מרינדה ל1 ק"ג פרגיות
 2 כפות רוטב סויה
3 כפות קטשופ
כף דבש
כף חרדל
4 שיני שום כתוש
כף פפריקה
פלפל שחור
להשרות שעה את הפרגיות במרינדה.
1 ק"ג תפוחי אדמה לקלף ליבש לחתוך

לתבל בפפריקה , מלח גס ו3 כפות שמן להשרות שעה.

להכניס לתנור בחום 200 מעלות 20 דקות

להפוך את הפרגיות  ותפוחי האדמה לעוד 20 דקות

להוציא את הפרגיות ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות את תפוחי האדמה

להחזיר את הפרגיות לתבנית  להוריד את חום התנור ל100 מעלות

עד להגשה.



אין תגובות: