יום שלישי, 13 במרץ 2012

כרוב וכרובית כבושים

 





  
מתכון של אימי ז"ל רק הוספתי את העמבה
מתאים כתוספת לבשר,בורקס,שתייה חריפה,
לנורית בהצלחה
מצרכים
1 כרוב
1 כרובית
1 סלרי אמריקאי
מלח :כפית על כל כוס מים רותחים
כפית עמבה על כל 2 כוסות מים
3 כפות חומץ בכל צנצנת
אופן ההכנה
לחתוך בסכין את הכרוב
לפרק את הכרובית
לחתוך את הסלרי האמריקאי
לערבב בקערה גדולה את הירקות
למלא צנצנת במקרה שלי 2 צנצנות
כל כוס  מים רותחים להוסיף כפית מלח להוסיף עמבה
3-4בסוף מוסיפים 3-4 כפות חומץ וסוגרים
למחרת להוציא ולהחזיר כל יום את הנוזלים
מוכן לאכילה לאחר 3 ימים  לטעום רק במזלג
 מגישה בתוספת פפריקה ושמן זית.
נשמר במקרר חודשיים.


אין תגובות: